Med mere end 10 års erfaring i branchen

 yder vi professionel vejledning og er din faste leverandør af flangebeskyttelse, plasthætter, møtrik – og bolt beskyttere samt plastpropper med og uden gevind.

Real Protection

har leveret afdækning og flangebeskyttelse til professionelle brugere siden 2005.

Vi er en anerkendt leverandør til offshore og process industrien som stiller høje krav i forbindelse med produktion, sandblæsning og maling.

Produkterne i standard størrelser lagerføres i Esbjerg og Tananger og vi leverer i hele Skandinavien.

Historie

Produktionen af plast- og gummiprodukter tog fart i begyndelsen af 1960‘erne.

Siden da er både plast- og gummimaterialer blevet forbedret, og i kombination med voksende ekspertise samt erfaring, har dette resulteret i en række innovative produkter målrettet til det industrielle og maritime marked.

Produktsortiment

Kerneområderne omfatter udvikling og produktion af selvklæbende produkter til afdækning og beskyttelse af flanger, rør og kantprofiler.

Endvidere suppleres produktsortimentet fra førende europæiske plast- og gummi producenter. Nye produkter udvikles løbende til at opfylde skiftende produktspecifikationer.

Samarbejde og problemløsning

med vore kunder. De er vore nøgleord. Vi lægger stor vægt på at tilbyde vore kunder hurtig levering, de bedste produkter og til den bedste pris.

Vi bestræber os på at yde den bedste service, og ønsker et langvarigt samarbejde med vore kunder.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vi er et team på 8 dedikerede personer de brænder for dine ansattes sikkerhed og beskyttelse af dit udstyr. Vi er sikre at vi kan tilbyde løsningen du leder efter. Ønsker du at høre mere om os eller at starte et samarbejde med os, så kontakt os her.